Jelentkezési és lemondási feltételek

A választott szolgáltatásra jelentkezni a Salonic időpontfoglaló rendszeren keresztül lehetséges. Az időpont kiválasztása után egy automatikus megerősítő, visszaigazoló email kerül kiküldésre. A jelentkezés után új ügyfélnek foglalási díjat kell fizetni, amit a jelentkezéstől számított 24 órán belül szükséges teljesíteni. Ellenkező esetben a foglalás törlésre kerül. A foglalási díj összege: 6 000 Ft. A fizetés a SimplePay rendszerén keresztül történik. A fizetésről automatikus visszaigazolás és számla érkezik az ügyfél által megadott email címre és a megadott adatok szerint kitöltve.

A konzultáció fennmaradó díját a konzultáció alkalmával helyben készpénzzel, vagy utalással lehet rendezni.

Visszatérő ügyfél esetén foglalási díj fizetése nem szükséges.

Amennyiben az ügyfél az általa foglalt időpontban nem jelenik meg és erről értesítést sem küld, akkor a foglaló elvész, a továbbiakban nem használható fel.
Amennyiben az ügyfél konzultáció előtt legalább 72 órával jelzi, hogy nem alkalmas számára az időpont, akkor egy másik időpontot választhat és a foglaló érvényes lesz az új alkalomra is. 72 órán belüli jelzés esetén a foglaló elvész és a továbbiakban nem használható fel.

A konzultáció módjának, céljának megváltoztatása (online helyett személyes, asztrológia helyett coaching, stb.), a választott időpont meghagyása mellett, díjmentesen kérhető. A foglaló érvényes marad.

Ha segíthetek

Ha elakadnál a kitöltésben, vagy kérdésed lenne:

Hol találsz meg?

1158 Budapest, Késmárk utca 14/B

E-mail üzenet

ivan@bogarivan.hu

Telefon

+36 (20) 534 0564

Rólam írtátok

Hálásan köszönöm a véleményeiteket, melyeket facebook oldalamon osztottatok meg:

5/5
Profizmus , ezt már nem tudom fokozni. Még mindig a hatása alatt vagyok. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.
5/5
Értékes, tartalmas, humoros, minden helyzetnek meglátja a jó oldalát is.
5/5
Intelligens, nyitott, flexibilis személyisége gyakorlatias formába önti azt a hatalmas tudásanyagot, melynek birtokában van, mindezt humorral fuszerezi, igazi buddhista alapok nyomokban fellelhetők
5/5
Érthetően, lényegre tőrően, egyszerűen, logikusan magyaráz. Legalabb is nekem az volt. (Aszcendens pontositás) Tetszik a laza humora.